Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

POSLEDNÝ ODKAZ Sinéad O'Connor (†56) pred smrťou: Jej slová vháňajú slzy do očí!

Sinéad O’Connor Zobraziť galériu (4)
Sinéad O’Connor (Zdroj: Twitter)

DUBLIN - Prežívala dni plné bolesti a smútku! Včera celý svet šokovala správa o náhlej smrti slávnej speváčky Sinéad O'Connor (†56). Tá zomrela 18 mesiacov po tom, čo jej 17-ročný syn Shane spáchal samovraždu. Práve jemu bol venovaný aj jej posledný príspevok na sociálnej sieti Twitter.

Nie je tajomstvom, že kontroverzná Sinéad O’Connor mala krehkú psychiku. Keď jedno z jej milovaných detí začiatkom roka spáchalo samovraždu, slávnu umelkyňu to zrazilo na kolená. Zrušila naplánované koncerty a na verejnosti sa príliš neukazovala.

So svetom však bola v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. Vyzerá to tak, že posledný príspevok dala na Twitter v priebehu minulého týždňa. Išlo o reakciu na stránke Inspirational Quotes, ktorá užívateľov vyzývala k tomu, aby emotikonami dali najavo, ako sa majú. Sinéad zverejnila 10 plačúcich smajlikov.

Zároveň pridala aj slová, ktoré lámu srdce. „V roku 2022 som prišla o syna, ktorý spáchal samovraždu. Od vtedy žijem ako nočná mátoha. Bol láskou môjho života, lampou mojej duše. Boli sme jedna duša rozdelená na dve polovice. On bol jediným človekom, ktorý ma kedy bezpodmienečne miloval. Bez neho som stratená,” uviedla umelkyňa. 

POSLEDNÝ ODKAZ Sinéad O'Connor
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Príčina smrti hviednej Sinéad O'Connor zatiaľ nie je známa. Zostali po nej tri deti - syn Jake (36), dcéra Roisin (27) a najmladší syn Yeshua (16).

Viac o téme: Sinéad O'ConnorZomrela Sinéad O'Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu