Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Posledné týždne života Sinéad O'Connor (†56): Bolo to s ňou ako na hojdačke!

Sinéad O´Connor Zobraziť galériu (3)
Sinéad O´Connor (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Smrť Sinéad O'Connor (†56) zasiahla viacerých jej blízkych kolegov, ktorí v týchto dňoch spomínajú na legendárnu hudobníčku. Jedným z nich je aj jej krajan Bob Geldof (71), ktorý počas jeho vystúpenia prezradil, ako sa speváčka cítila v posledných týždňoch jej života.

V posledných dňoch si mnohí svetoznámi hudobníci pripomínajú život a hudobnú kariéru Sinéad O'Connor. Jej smrť však zasiahla najviac tých, ktorí počas kariéry so speváčkou spolupracovali a stali sa jej priateľmi.

Jedným z nich je aj Bob Geldof, ktorý na festivale Cavan Calling prehovoril o tom, čo pre neho O'Connor znamenala. Okrem toho však prezradil aj to, o čom si v posledných týždňoch jej života písali a ako sa speváčka cítila.

Bob Geldof
Zobraziť galériu (3)
Bob Geldof  (Zdroj: TASR)

„Podobným tragédiám skrátka musíte čeliť. Nie je tam iná možnosť, než pokračovať. Sinéad bola často plná osamelosti a hrozného zúfalstva. Bola mojou veľmi dobrou priateľkou. Naposledy sme sa stretli pred pár týždňami. Niektoré z jej správ boli plné zúfalstva a smútku, niektoré pôsobili veľmi šťastne. Presne taká bola," povedal podľa denníka Mirror Geldof.

Okrem toho uviedol aj to, že nesmierne obdivoval jej odvahu, ktorú ukázala pri jednom z jej najslávnejších momentov kariéry, kedy počas svojho vystúpenia roztrhala fotku pápeža Jána Pavla II. 

Sinéad O’Connor
Zobraziť galériu (3)
Sinéad O’Connor  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sinéad O'ConnorBob Geldof
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu