Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sinéad O'Connor (†56) mala netradičné želanie: Deťom dala pred smrťou detailne inštrukcie!

Sinéad O’Connor Zobraziť galériu (3)
Sinéad O’Connor (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Jej najbližší sa ešte stále spamätávajú z jej smrti. Sinéad O'Connor (†56) však svojej rodine počas života povedala, čo chce, aby urobili v prípade, že by z tohto sveta náhle odišla. Detailné inštrukcie dala hlavne svojím deťom. Od tých chcela, aby skôr, než jej privolajú pomoc, spravili túto vec.

Smrť Sinéad O'Connor zasiahla okrem jej fanúšikov najviac jej rodinu a priateľov. Po legendárnej speváčke zostali tri deti - synovia Jake (36), Yeshua (16) a dcéra Roisin (27). Okrem nich mala ešte syna Shanea, ktorý však minulý rok spáchal samovraždu.

Svojím deťom však ešte počas ich detstva povedala, čo majú robiť v prípade, keby náhle zomrela. Pred dvoma rokmi o tom prehovorila samotná O'Connor v rozhovore pre magazín People.

„Už odmalička som mojím deťom hovorila, že ak jedného dňa zomriem, tak nech najskôr zavolajú môjmu účtovníkovi a až potom nech privolajú pomoc. Musia sa uistiť, že nahrávacie spoločnosti nezačnú vydávať moje piesne bez toho, aby im povedali, kde skončia všetky peniaze," povedala O'Connor.

„Keď umelci zomrú, tak sú oveľa cennejší, než predtým. Tupac vydal oveľa viac albumov, keď bol mŕtvy, než keď bol živý. To, čo robia nahrávacia spoločnosti, je dosť hnusné," doplnila speváčka, ktorá tak svojím deťom vysvetlila, aby chránili jej hudbu a ich dedičstvo.

Sinéad O´Connor
Zobraziť galériu (3)
Sinéad O´Connor  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sinéad O'Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu