Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

SMUTNÁ SPRÁVA: Hviezde 90. rokov diagnostikovali RAKOVINU konečníka!

(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Čaká ho náročný boj! Hudobník Paul Spencer, ktorý sa v 90. rokoch preslávil pôsobením vo formácii Dario G, prechádza neľahkým životným obdobím. Ako na sociálnej sieti Twitter priznal, lekári mu diagnostikovali rakovinu.

V 90. rokoch valcovali rebríčky hitparád a mnohí, keď sa povie Dario G, tak si vybavia niektorí z ich hitov. Formáciu pôvodne tvorila trojica hudobníkov a DJ-ov - Scott Rosser, Paul Spencer a Stephen Spencer. 

Už istý čas pod umeleckým menom Dario G vystupoval len Paul Spencer, ktorý sa hudbe stále venuje. V týchto dňoch mu však osud uštedril krutú ranu. Na sociálnej sieti Twitter zverejnil fotografiu zo svojho doposiaľ posledného vystúpenia a komentár pri nej zarmútil všetkých jeho fanúšikov. „Píše sa mi to ťažko. Práve som zistil, že mám rakovinu konečníka v 4. štádiu a nález na pečeni. Som si istý, že je to sakramentsky ťažké to aj čítať,” uviedol.  

Paul zároveň dodal, že sa zákernej chorobe nemieni poddať. „Dám do toho všetko. Zostanem pozitívny, lebo vždy som bol. Idem za lekármi, aby sme spolu prediskutovali ďalší postup,” dodal. Pod príspevkom sa začali hromadiť komentáre od fanúšikov, ktoré mu nepochybne dodajú veľa potrebnej sily.

Viac o téme: Dario G
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu