Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Známy moderátor prežíva náročné obdobie: Vážna nehoda odhalila, že má NÁDOR NA MOZGU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Vážna nehoda mu možno zachránila život. Známy moderátor a novinár Glenn Campbell (47) v júni spadol z bicykla, pričom utrpel viaceré zranenia, vrátane 10-tich zlomených rebier. Počas následných vyšetrení mu však našli nádor na mozgu a včera podstúpil operáciu.

Fanúšikovia BBC nevideli obľúbeného moderátora Glenna Campbella na obrazovkách už niekoľko týždňov. Dôvodom bola jeho vážna nehoda na bicykli, po ktorej skončil s desiatimi zlomenými rebrami.

Počas následných vyšetrení však doktori zistili oveľa závažnejší problém. Na jeho mozgu objavili tumor, ktorý sa počas včerajšieho dňa pokúsili odstrániť a následne budú zisťovať v akom štádiu tento nález je a rozhodnú o ďalšej liečbe.

Glenn Campbell
Zobraziť galériu (3)
Glenn Campbell  (Zdroj: BBC)

O svojich zdravotných problémoch napísal kolegom z televízie BBC. „Kosti, ktoré som si zlomil, sa hoja veľmi dobre a cítim sa lepšie. Bohužiaľ, to nie je jediné, s čím bojujem. Doktori mi nedávno oznámili, že mám ďalšie zdravotné problémy. Diagnostikovali mi tumor na mozgu a vo štvrtok budem mať operáciu," napísal Campbell podľa denníku Mirror.

„Operácia je jediný spôsob, ako zistia typ a štádium tumoru. Nemyslím si, že spôsobil moju nehodu, ale je možné, že vďaka nej sa na to prišlo včas. Som maximálne optimistický a začal som hľadať neziskové organizácie, ktorým by som rád pomohol," uviedol moderátor.

Glenn Campbell
Zobraziť galériu (3)
Glenn Campbell  (Zdroj: BBC)

Viac o téme: Glenn Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu