Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nemravná ako jej mama: Madonnina dcéra vypučila ZADOK... Ukázala nohavičky, aj priateľa!

Lourdes Leon s priateľom Jonathanom Pugliom. Zobraziť galériu (7)
Lourdes Leon s priateľom Jonathanom Pugliom. (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - To, že dcéra hviezdnej Madonny (64), Lourdes Leon (26), zdedila extrovertnú povahu po svojej mame, už dokázala viackrát. Svedčia o tom jej divoké módne kreácie, tetovania či túžba pútať pozornosť. Aktuálne ju paparazzi nafotili v uliciach New Yorku v skutočne kratučkej sukničke. Vypučila zadok, ukázala nohavičky... Aj svojho priateľa!

Madonna bola odjakživa kráľovnou provokácie. Či už išlo o pesničky, videoklipy alebo samotné vystupovanie. A jej 26-ročná dcéra Lourdes Leon ide zjavne v jej stopách. Síce svojimi pesničkami neláme priečky hudobným hitparád, no slávnej mame sa vyrovná aspoň krásou a túžbou ukazovať sa.  

Najnovšie ju americkí paparazzi nafotili v uliciach New Yorku. Do tých sa vydala v tenučkom bielom tričku, bielych nadkolienkach a... V ultrakratučkej sukničke. A rozhodne si pozor pri zohýbaní nedávala. Zadok vypučila, úsporný kúsok látky sa vyhrnul a všetkým sa naskytol pohľad na jej nohavičky.

Nemravná ako jej mama:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Spoločnosť jej v uliciach robil aj jej priateľ Jonathan Puglia, ktorý si svoju lásku strážil na každom kroku. Dvojica tvorí pár už viac ako 5 rokov, no na verejnosti ich spolu vídať málo. Svoje súkromie si prísne strážia. 

Nemravná ako jej mama:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu