Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Madonninu dcéru kruto PONÍŽILI: Och, to je TRAPAS!

Lourdes Leon Zobraziť galériu (8)
Lourdes Leon (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Nepomohlo jej ani známe meno a jej slávna mama. Americká speváčka Lourdes Leon (26), ktorá je dcérou kráľovnej popu Madonny (64), sa mala objaviť na módnej prehliadke v New Yorku ako hosť jedného z dizajnérov. Avšak umelkyňa prišla neskoro a dovnútra ju už jednoducho nepustili.

V New Yorku sa včera večer konala módna prehliadka, na ktorej predvádzalo svoje kúsky viacero dizajnérov. Jedným z nich bol aj americký rodák Marc Jacobs, ktorý si ako hosťa pozval viacero známych tvárí. Medzi nimi aj dcéru legendárnej Madonny.

Loureds Leon
Zobraziť galériu (8)
Loureds Leon  (Zdroj: SITA)

Lourdes Leon sa však na slávnostnú udalosť nedostala. Šou totiž začínala o 18-tej hodine a mladá speváčka prišla presne v čase začiatku. Hostia ale museli byť na svojich miestach o dosť skôr a tak ju po príchode na miesto čakalo nepríjemné prekvapenie.

Ochrankári sa totiž riadili tým, že pre každého platia prísne pravidlá a odmietli ju pustiť dnu. Dcére jednej z najznámejších umelkýň všetkých čias sa síce snažili pomôcť prítomní fanúšikovia, ktorí kričali na ochrankárov o koho ide a chceli, aby ju pustili dovnútra, avšak ich snaha bola zbytočná.

Mužov zodpovedných za vchod do budovy totiž nepresvedčilo nič. Lourdes Leon tak nepomohlo ani slávne meno jej matky. Video z celej situácie sa začalo šíriť rýchlosťou svetla všetkými sociálnymi sieťami a na poníženej tmavovláske sa viacerí vo veľkom zabávajú. 

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey
Viac o téme: Lourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu