Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Módna šou Victoria's Secret plná sexi krások: Medzi nimi aj Madonnina dcéra... LEN V GAŤKÁCH A PAVUČINE!

Julia Fox, Lourdes Leon, Candice Swanepoel Zobraziť galériu (7)
Julia Fox, Lourdes Leon, Candice Swanepoel (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Svojmu menu nezostala dlžná absolútne nič... Včera sa na Newyorskom týždni módy konala dlho očakávaná prehliadka svetoznámej značky Victoria's Secret. Túto udalosť si nenechalo ujsť množstvo celebrít a ako inak, niektoré predviedli poriadnu divočinu. Jednou z nich bola aj dcéra legendárnej Madonny - Lourdes Leon (26).

Galéria: Prehliadka Victoria's Secret

Pre módnych nadšencov patrí Newyorský týždeň módy medzi tie najväčšie udalosti. Toto podujatie, ktoré sa koná dvakrát do roka - vo februári a v septembri včera prilákalo vďaka svojmu programu veľké množstvou ľudí.

V New Yorku sa totiž konala prehliadka svetoznámej značky Victoria's Secret, ktorá vyvolala doslova ošiaľ. Tejto významnej udalosti sa samozrejme zúčastnili aj mnohé známe tváre, ako sú napríklad modelky Candice Swanepoel, Gigi Hadid a Adriana Lima či herečka Michelle Rodriguez.

Candice Swanepoel
Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel  (Zdroj: SITA)

Michelle Rodriguez
Zobraziť galériu (7)
Michelle Rodriguez  (Zdroj: SITA)

Akcie podobných rozmerov však takmer vždy prilákajú aj osobnosti, ktoré preto, aby zaujali, urobia naozaj čokoľvek. Jednou z nich bola aj dcéra legendárnej speváčky Madonny. Lourdes Leon tak opäť potvrdila, že jablko nepadá ďaleko od stromu.

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (7)
Lourdes Leon  (Zdroj: SITA)

Ďalšou dámou, ktorá sa zvýšenej pozornosti nevyhýba, je aj herečka Julia Fox. Tá sa len pred pár dňami objavila na inej prehliadke v New Yorku takmer úplne nahá. Na včerajšiu akciu síce zavítala výnimočne oblečená, avšak aj tentokrát na seba strhla pozornosť verejnosti vďaka netradičnému outfitu.

Julia Fox
Zobraziť galériu (7)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lourdes LeonJulia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu