Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárna herečka oznámila smutnú správu: Bojuje s vážnou chorobou!

Herečke diagnostikovali vážnu chorobu. Zobraziť galériu (2)
Herečke diagnostikovali vážnu chorobu. (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Dozvedela sa zdrvujúce správy! Známej britskej herečke Julii Goodyear (81), ktorá sa preslávila hlavne vďaka legendárnej telenovele Coronation Street, lekári diagnostikovali demenciu. Tieto smutné správy potvrdil jej manžel.

Julie Goodyear sa preslávila vďaka svojmu hereckému talentu, ktorým robila radosť hlavne britským fanúšikom. Dlhé roky sa totiž objavovala v telenovele Coronation Street, ktorá je najdlhšie vysielaným britským seriálom. Za svoj prínos pre televíznu tvorbu dokonca získala vyznamenanie Rad britského impéria.

Počas včerajšieho dňa sa sa však jej fanúšikovia dozvedeli veľmi smutnú správu. Jej manžel totiž oznámil, že Goodyear trpí demenciou, ktorej príznaky sa u nej prejavovali už dlhšiu dobu. Jeho slová citoval denník The Sun.

Julie Goodyear s manželom Scottom
Zobraziť galériu (2)
Julie Goodyear s manželom Scottom  (Zdroj: Profimedia)

„Moja drahá manželka a ja sa musíme vyrovnávať s touto srdcervúcou diagnózou. Nanešťastie, Julie v poslednej dobe trpela zábudlivosťou. Začali sme preto hľadať lekárske rady a pomoc, avšak teraz vieme, že neexistuje žiadna nádej na zlepšenie. Jej stav sa bude postupne, možno veľmi rýchlo, zhoršovať. Rozhodli sme sa to zverejniť, pretože Julie stále miluje navštevovať svojich priateľov a chodiť von. Je veľmi uznávaná a fanúšikovia ju milujú, ale momentálne môže pôsobiť zmätene. Dúfam, že to ľudia pochopia," povedal jej manžel Scott.

Viac o téme: Julie Goodyear
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu