Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spajska (49) ukázala namakané brucho: Fíha, prezývke Sporty nerobí hanbu ani po rokoch!

Mel C je športu verná aj rok pred 50-kou. Zobraziť galériu (3)
Mel C je športu verná aj rok pred 50-kou. (Zdroj: SITA)

CHELTENHAM - Fíha! Melanie Chisholm (49) je verejnosti známa predovšetkým pod prezývkou Mel C, no pred 27 rokmi ju svet spoznal aj ako Sporty Spice. Speváčka sa hudbe venuje dodnes a rovnako ako v časoch Spice Girls, aj rok pred 50-kou má dokonalo vyšportované telo. Pozrite, svojej dávnej prezývke hanbu rozhodne nerobí!

Mel C v nedeľu vystupovala na festivale Wychwood na dostihovej dráhe v Cheltenhame. A okrem svojho nespochybniteľného hudobného talentu, predviedla aj rovnako vyšportované telo ako pred rokmi. Speváčka pritom už o rok oslávi svoje 50. narodeniny. No pri pohľade na ňu by to tipoval len málokto. 

Galéria: Mel C - kedysi a dnes

Hviezda Spice Girls mala na sebe modro-žltú športovú podprsenku známej značky, ku ktorej doladila modré šuštiakové nohavice. A jej brucho a vyrysované ruky napovedajú, že vo fitness centre trávi veľa hodín. Na brušku sa jej črtali tehličky a ruky ozdobené tetovaniami, by jej mohla závidieť nejedna vrcholová športovkyňa.

Spajska (49) ukázala namakané
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

No napriek tomu, že Mel C miluje športový štýl obliekania, vie byť aj za zvodnú ženu v sexi šatách. A to určite oceňuje aj jej údajný priateľ. Speváčka vraj randí s majiteľom galérie Cassiusom Colmanom. „Do ničoho sa neponáhľa, užili si pár rande v Londýne. Všetko ide dobre a zdá sa, že je naozaj šťastná,“ prezradil DailyMail zdroj. 

Mel C
Zobraziť galériu (3)
Mel C  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Mel C
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu