Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VOJNA medzi hviezdami Spice Girls? Mel B spravila čudnú vec... Toto si kamošky nerobia!

Mel B Zobraziť galériu (2)
Mel B (Zdroj: Instagram MB)

LONDÝN - Toto si mohla nechať pre seba! Nie je to tak dávno, čo bulvárne médiá plnili články o problémoch v manželstve slávnej Geri Horner (51), ktorú svet pozná ako jednu z hviezd formácie Spice Girls. Dnes sa jej meno spomína opäť. A znovu nejde o príliš príjemné správy.

Geri Horner len nedávno čelila nepríjemnostiam, keď sa v médiách riešilo, že jej manžel Christian si s jednou zo svojich zamestnankýň posielal pikantné správy. Bývalá speváčka sa postavila na stranu svojho muža a krízu ustáli. 

Teraz jej zasadila krutú ranu jej bývalá kolegyňa a niekdajšia kamarátka Mel B. V podcaste s názvom So Wrong It´s Right totiž uviedla, že Geri celé roky klame o svojom veku. Ako dodala, Horner síce minulý rok vo veľkom oslavovala okrúhlu päťdesiatku, ale Mel B sa nazdáva, že jednoducho klame. 

„Nikto nevie, aká je Geri stará. Nikto nevidel jej pas. Viem, že sme precestovali celý svet, ale stále neviem, koľko má rokov. Tvrdí, že mala päťdesiat, ale ja jej neverím,” b Mel B. Zároveň dodala, že nie je správne, keď ľudia klamú o svojom veku a mali by prijať skutočnosť takú, aká je. 

VOJNA medzi hviezdami Spice
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Mel BSpice GirlsGeri Horner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu