Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krásna herečka na premiére “utopená” v šatách: Aha, akoby ich ukradla staršej sestre!

Hailee Steinfeld Zobraziť galériu (7)
Hailee Steinfeld (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Prvý júnový deň sa v Londýne konala premiéra dlhoočakávanej novinky Spider-Man: Across the Spider-Verse. Na tej nemohla chýbať ani Hailee Steinfeld (26), ktorá si v komiksovke zahrala jednu z postáv. No vyzeralo to, akoby sa na slávnostné podujatie obliekala na poslednú chvíľu. Šaty totiž vyzeralo, že ich ukradla staršej sestre!

Herečka Hailee Steinfeld sa do povedomia širokej verejnosti dostala pred pár rokmi vďaka filmu Ladíme. Tam predviedla, že je nielen dobrou herečkou, ale aj speváčkou. V uplynulých rokoch sa preto striedavo venovala filmom aj hudbe.

Aktuálne ju verejnosť bude môcť vidieť v komiksovke o Spider-Manovi: Across the Spider-Verse. Vo štvrtok sa v Londýne konala slávnostná premiéra, na ktorej nemohla chýbať ani sympatická plavovláska. A už tradične na seba strhla pohľady všetkých prítomných. 

Tentokrát to však bolo predovšetkým kvôli tomu, že Hailee vo svojom outfite vyzerala, akoby ho ukradla zo skrine svojej staršej sestry. Dlhé rozgajdané rukávy, ktoré prekrývali celé ruky a dlhá padavá sukňa. Kráska v nich bola "utopená". Doslova to pripomínalo moment, keď si dieťa skúša mamine šaty. Veď pozrite sami! 

Krásna herečka na premiére
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Hailee Steinfeld
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu