Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna speváčka ako pani Clausová: Darčeky by nik nedostal... Santa by sa od tejto sexice nehol ani na krok!

Billie Eilish Zobraziť galériu (7)
Billie Eilish (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Kým v našich končinách nosieva darčeky Ježiško, za veľkou mlákou je to Santa Claus. Keby však mal po svojom boku takú pani Clausovú, na akú sa nedávno zmenila Billie Eilish (21), na rozdávanie darčekov by sa zrejme vykašľal. Slávna speváčka bola totiž vo vianočnom kostýme brutálne sexi.

Billie Eilish oslávila 18. decembra svoje 21. narodeniny. Pri tej príležitosti usporiadala veľkolepú párty, na ktorej nechýbalo viacero celebritných hostí. Spomenúť možno Justina Biebera s manželkou Hailey, Doju Cat, Kendall Jenner, Avril Lavigne, Oliviu Rodrigo, či Hailee Steinfeld.

Hoci sa to na žúre teda hemžilo krásnym ženami, nepochybne najväčšou hviezdou bola práve oslávenkyňa. Dopomohol jej k tomu aj provokatívny kostým pani Clausovej. Billie v ňom vyzerala fantasticky, čo dokazujú aj vybrané zábery, ktorými sa pochválila na sociálnej sieti Instagram. 

Billie Eilish
Zobraziť galériu (7)
Billie Eilish  (Zdroj: Instagram)

Po boku úspešnej umelkyne nechýbal jej aktuálny priateľ Jesse Rutherford. Dvojica vo víre zábavy predvádzala aj viacero vulgárnejších a lascívnych póz. Vzťah s frontmanom rockovej kapely The Neighbourhood si Billie naplno užíva a v nedávnom rozhovore ho dokonca ako milenca priam ospevovala.

Billie Eilish
Zobraziť galériu (7)
Billie Eilish  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Billie Eilish
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu