Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Princezná Kate to má s Williamom poriadne ťažké: Správa sa ako DIEŤA... Často sa hádajú a hádžu po sebe veci!

William a Kate pri sídle Sandringham Zobraziť galériu (4)
William a Kate pri sídle Sandringham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Manželstvo princa Williama (40) a jeho manželky Kate (41) pôsobí na prvý pohľad dokonalo. V súkromí to je však zrejme presný opak a dvojica sa podľa zdroja z kráľovskej rodiny často háda. Väčšinou za to podľa informácii môže Williamova povaha a jeho manželka ho často berie ako svoje štvrté dieťa.

Princ William a jeho manželka pôsobia ako ukážková kráľovská rodina. Idylický vzťah s jeho Kate však nie je vždy taký, ako pôsobí navonok. Dvojica je v paláci známa tým, že sa často háda a že ich manželstvo nie je perfektné.

Kate a William
Zobraziť galériu (4)
Kate a William  (Zdroj: SITA)

Väčšinou za to podľa odborníka na kráľovské pomery Toma Quinna môže často až detinské správania nástupníka trónu. Pre magazín Express.Co.UK povedal, že jeho zdroje z paláca tvrdia, že po sebe dokonca z času na čas hádžu vankúše.

O Kate sa v Británii už dlhodobo hovorí ako o super mame, ktorá zvláda výchovu svojich troch detí na výbornú. Podľa Quinna však vďaka Williamovym výstupom berie svojho manžela ako štvrté dieťa a podľa toho sa k nemu aj správa.

Tieto problémy sa však na svetlo podľa Quinna nikdy nedostanú. „William si privlastnil spôsoby a správanie svojej starej mamy a Kate je veľmi dobrá v tom, že sa nikdy nesťažuje. Obaja tak robia veci, ktoré spravili z Alžbety takú pozoruhodnú panovníčku," objasnil Quinn.

William a Kate pri sídle Sandringham
Zobraziť galériu (4)
William a Kate pri sídle Sandringham  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ WilliamPrincezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu