Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávny herec otvoril ústa a… Fuj! Ženy, s tým by ste sa bozkávať nechceli

Johnny Depp Zobraziť galériu (2)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

CANNES - Johnny Depp (59) sa po ťažkom životom období opäť vrátil na výslnie a zavítal na 76. ročník slávneho filmového festivalu v Cannes. Prišiel predstaviť nový film Jeanne du Barry - Kráľova milenka, v ktorom účinkuje. No nebola to len novinka, o ktorej potom ľudia rozprávali... Fotografi totiž zachytili aj vážny stav v jeho ústach. Uff, ženy, s tým by ste sa bozkávať nechceli!

Je medzinárodnou hviezdou a jeho bankový účet určite nezíva prázdnotou... Napriek tomu má úsmev, ktorý si podvedome skrýva rukami. Reč je o slávnom Johnnym Deppovi, ktorý sa po rokoch útrap s exmanželkou Amber Heard opäť vrátil na výslnie. V týchto dňoch zavítal na 76. ročník filmového festivalu v Cannes. 

Prišiel, aby predstavil novinku, v ktorej účinkuje, film Jeanne du Barry - Kráľova milenka od francúzskej režisérky Maïwenn. No po jeho vystúpení na červenom koberci sa začalo hovoriť aj o niečom inom, ako len o filmovej novinke. Fotografi totiž zachytili žalostný stav jeho ústnej dutiny. Zjavne pokazené a zanesené zuby by si náhle zaslúžili pozornosť zubárov. 

To si myslia aj jeho fanúšikovia. „Zuby Johnnyho Deppa doslova hnijú,“ napísal istý komentujúci k aktuálnym fotkám herca. „Prečo musím proti svojej vôli vidieť detailné zábery zubov Johnnyho Deppa,“ pýtal sa iný. „Johnny Depp jednoducho vyzerá, akoby ho niekto chytil za zuby a namaľoval ich načierno,“ napísal ďalší.

A možno Johnnyho takéto reakcie nakopnú k tomu, aby svoj dentálny problém začal riešiť. Stačí len zopár návštev zubára a svoj úsmev viac nebude musieť prekrývať rukami. Navyše zlý stav zubov môže spôsobiť aj kopu ďalších zdravotných problémov... 

Slávny herec otvoril ústa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Herec Johnny Depp

Viac o téme: Johnny DeppMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu