Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Koncert Hollywood Vampires s Johnnym Deppom je ZRUŠENÝ: Ešte ráno bolo všetko inak!

Johnny Depp Zobraziť galériu (4)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

BANSKÁ BYSTRICA - Dnes večer sa mal uskutočniť koncert kapely Hollywood Vampires, ktorej súčasťou je aj hviezdny Johnny Depp (60). Keďže ich utorkový koncert v Budapešti bol náhle zrušený, u slovenského organizátora sme zisťovali, či sa ich vystúpenie na Slovensku napokon uskutoční. A hoci to ráno vyzeralo, že vystúpenie bude, už o pár hodín bolo všetko inak!

Dôvody, prečo bol koncert v Maďarsku náhle zrušený, nie sú známe. „Čo sa stalo v Budapešti, ostalo v Budapešti,” povedali nám k tomu kompetentní z agentúry Profi Event, ktorá organizovala vystúpenie formácie Hollywood Vampires na Slovensku. V médiách a na sociálnych sieťach sa diskutovalo o zdravotných problémoch Alice Coopera i Johnnyho Deppa. 

A hoci mnohí slovenskí fanúšikovia mali obavy, že by sa situácia mohla zopakovať aj na Slovensku, agentúra Profi Event jasne tvrdila, že k tomu nedôjde. „Koncert na Slovensku sa dnes uskutoční. Traja členovia amerického manažmentu Johnnyho Deppa pri inšpekcii skonštatovali, že hranie bude vhodné a je zabezpečené a uskutoční sa. Na Slovensko prišli všetci technici, crew a manažment Hollywood Vampires minulú noc, hneď po zrušení koncertu v Budapešti,” povedal nám k tomu organizátor. 

Na členov kapely Hollywood Vampires čakalo na Slovensku aj poriadne originálne prekvapenie. A to príznačne vyzdobená šatňa, ktorej súčasťou je aj na mieru vyrobený konferenčný stolík, či obrazy jednotlivých členov formácie. 

 

Takto vkusne sme dali zariadiť šatne pre naše hviezdy... https://www.facebook.com/nabytokmudrak dakujeme...😏

Posted by Profi Event on Wednesday, July 19, 2023

Už o pár hodín neskôr sa na sociálnej sieti Facebook objavil oznam, ktorý fanúšikov zarmútil. „Po zrušení koncertu v Budapešti prichádza ďalšie. Je nám to ľúto, ale dnešný koncert Hollywood Vampires je definitívne zrušený. O spôsobe vrátenia vstupného vás budeme informovať,” uviedla na Facebooku agentúra Profi Event.  

 

Po zrušení koncertu v Budapešti, prichádza ďalšie. Je nám to ľúto, ale dnešný koncert Hollywood Vampires je definitívne zrušený. O spôsobe vrátenia vstupného vás budeme informovať.

Posted by Profi Event on Thursday, July 20, 2023

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu