Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa herečka opísala natáčanie s Johnnym Deppom: Čelila vulgárnym nadávkam!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Natáčanie s ním nebolo vôbec jednoduché. Americká herečka Lola Glaudini (52) opísala, aká bola spolupráca s hviezdnym kolegom Johnnym Depppm (60). Ten sa k nej vraj správal poriadne hrubo a nadával jej tým najhrubším možným spôsobom.

Lola Glaudini sa počas svojej kariéry objavila vo viacerých známych seriáloch, ako sú napríklad Myšlienky vraha, Sopranovci či Ray Donovan. Okrem toho si zahrala aj v niekoľkých filmoch, avšak na natáčanie jedného z nich nemá vôbec príjemné spomienky.

Lola Glaudini
Zobraziť galériu (3)
Lola Glaudini  (Zdroj: SITA)

Ide o počin s názvom Kokaín, kde sa jej o nepríjemné chvíle postaral hviezdny kolega Johnny Depp. O jej skúsenostiach s hollywoodskou hviezdou porozprávala v rozhovore, ktorý sa v týchto dňoch šíri sociálnymi sieťami. V ňom prezradila, že sa k nej správal poriadne drsným spôsobom.

„Režisér za mnou prišiel a povedal, že keď Johnny Depp povie určité slová, tak sa mám začať smiať, akoby by povedal najvtipnejšiu vec na svete," uviedla Glaudini. Jej konanie sa však nepáčilo samotnému hercovi. Ten jej dokonca poriadne vynadal.

„Keď scéna skončila, tak ku mne prišiel a spýtal sa ma, že kto si ku*va myslím, že som. Povedal mi, aby som držala hubu, keď sa snaží hovoriť svoj text a že sa musí sústrediť. Nazval ma sku*veným idiotom a spýtal sa, či už môžem byť konečne ticho," uviedla herečka, ktorá bola podľa vlastných slov v obrovskom šoku.

Samotný režisér síce Deppovi povedal, že to robila na jeho pokyn, avšak k jeho správaniu sa nijako nevyjadril, ani sa herečky nezastal. Samotný Depp sa jej vraj za svoje správanie ospravedlnil ešte počas natáčania.

Johnny Depp
Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppLola Glaudini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu