Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásne PREKVAPENIE na filmovom festivale: Veď táto herečka je TEHOTNÁ!

Claire Holt Zobraziť galériu (3)
Claire Holt (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Pochválila sa guľatým bruškom! V rámci Medzinárodného filmového festivalu v Cannes mal slávnostnú premiéru aj počin s názvom Killers of the Flower Moon, v ktorom účinkuje množstvo hereckých hviezd. Viaceré z nich preto nechýbali na červenom koberci. Pozornosť si však uchmatla aj iná kráska, ktorá odhalila svoje sladké tajomstvo.

Slávnostná premiéra privítala mnohé hviezdy. Spokojné úsmevy rozdával na všetky strany napríklad Leonardo DiCaprio. Jeho kolega Jesse Plemons pyšne pózoval so svojou krásnou partnerkou Kristen Dunst. Žiarila aj božská Salma Hayek a viaceré prítomné krásky. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Killers of the Flower Moon

Prítomným fotografom ochotne pózovala aj austrálska herečka Claire Holt. Tridsaťštyriročná kráska má na konte účinkovanie vo viacerých známych počinoch. Spomenúť možno seriály H2O: Stačí pridať vodu, Pretty Little Liars, či Upírske denníky. 

Herečka práve na slávnostnej premiére filmu prezradila, že pod srdcom nosí dieťatko. Jej manželom je Andrew Joblon, s ktorým spečatili svoju lásku svadbou v roku 2018. Dvojica má spolu syna Jamesa (4) a o dva roky mladšiu dcéru Elle. Či do ich rodiny pribudne chlapček alebo dievčatko, zatiaľ nevedno. 

Claire Holt
Zobraziť galériu (3)
Claire Holt  (Zdroj: profimedia.sk)

Claire Holt
Zobraziť galériu (3)
Claire Holt  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v CannesKillers of the Flower MoonCalire Holt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu