Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vzťah svetoznámej speváčky je v troskách: Špekuluje sa o nevere!

Billie Eilish Zobraziť galériu (3)
Billie Eilish

LOS ANGELES - Ich láska dlho nevydržala. Známa speváčka Billie Eilish (21) sa po ani nie roku rozišla so svojím partnerom Jessem Rutherfordom (31). V ich prípade sa dokonca špekulovalo aj o nevere, k čomu sa vyjadril samotný hovorca svetoznámej hudobníčky.

Správy o tom, že sa po boku Billie Eilish objavuje nový muž, sa začali šíriť počas októbra minulého roka. Partnerom umelkyne sa stal spevák rockovej kapely The Neighbourhood - Jesse Rutherford. Dvojica sa postupne začala spoločne objavovať aj v spoločnosti a zdalo sa, že im nevadí ani 10-ročný vekový rozdiel.

Vzťah svetoznámej speváčky je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Včera však na verejnosť začali prenikať prvé správy o tom, že sa tento pár rozišiel. Tieto informácie nakoniec potvrdil aj hovorca speváčky, ktorý o celej veci informoval magazín Page Six. Zároveň vylúčil, že by za rozpadom ich vzťahu bola nevera, o ktorej sa začalo hovoriť po tom, ako vyšli na povrch prvé špekulácie.

„Môžem potvrdiť, že Billie a Jesse sa rozišli v priateľskom duchu a zostávajú dobrí kamaráti," povedal hovorca speváčky. Dvojica sa spoločne objavila naposledy na hudobnom festivale Coachella, ktorý sa konal v polovici apríla.

Billie Eilish je opäť single.
Zobraziť galériu (3)
Billie Eilish je opäť single.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Billie Eilish
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu