Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NAJKRAJŠIA účastníčka Eurovízie: Chlapi z nej padajú na zadok... S prehľadom by vyhrala Miss!

Noa Kirel je jednoznačne najkrajšou účastníčkou tohtoročnej Eurovízie. Zobraziť galériu (3)
Noa Kirel je jednoznačne najkrajšou účastníčkou tohtoročnej Eurovízie. (Zdroj: Instagram N.K.)

LIVERPOOL - Medzinárodná hudobná súťaž Eurovision Song Contest 2023 odštartovala v utorok prvým semifinále. Na ňom zaujali napríklad speváčky z Česka, ktoré postúpili rovno do finále, ale aj Izraelčanka Noa Kirel (22). Tá patrí absolútne k najkrajším účastníčkam tohto ročníka. Pozrite na ňu, s prehľadom by vyhrala titul Miss!

Eurovision Song Contest 2023 odštartoval v utorok prvým semifinále. Organizácia by za bežných okolností prischla Ukrajine, vďaka minuloročnému víťazstvu formácie Kalush Orchestra, no z bezpečnostných dôvodov hudobnú súťaž namiesto nej hostí anglický Liverpool. Ten, ako rodisko hudobnej skupiny The Beatles, je však dôstojným náhradníkom.

Počas prvého semifinále bodovalo hneď niekoľko hudobných skupín. Jednou z nich boli aj reprezentati z Českej republiky, konkrétne skupina Vesna. Dievčatá svojou piesňou My Sister's Crown zaujali natoľko, že postúpili až do veľkého finále. Rovnako sa z postupu mohla tešiť aj zástupkyňa z Izraela, 22-ročná speváčka Noa Kirel. 

Tá patrí jednoznačne k najkrajším účastníčkam tohtoročnej Eurovízie. Má tmavé vlasy, súmernú tvár, plné pery a úhrančivý pohľad. Rovnako sa pýši dokonalými ženskými krivkami. Skrátka tmavovláska je snom nejedného muža. No hoci vhľadom by sa pokojne uživila aj ako modelka alebo by sa mohla uchádzať o titul Miss, nie je ani jedno z toho. Okrem spevu sa venuje herectvu, tancu a moderovaniu.

NAJKRAJŠIA účastníčka Eurovízie: Chlapi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.K.)

Už dnes večer prebehne druhé semifinálové koho, z ktorého postupujúci uzavrú finálovú zostavu. O víťazovi Eurovision Song Contest 2023 sa rozhodne už v sobotu večer počas veľkého finále. Zaujímavosťou tiež je, že prvýkrát od účasti slovenského dua TWiiNS, môžu za svojho obľúbeného speváka či skupinu hlasovať aj Slováci prostredníctvom aplikácie. Cena 20 hlasov je približne 1 euro.

Viac o téme: VesnaNoa KirelEurovision Song Conterst 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu