Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka 2 mesiace po pôrode: FOTO v plavkách... Takto vyzerá jej telo po 4 deťoch!

Herečka Blake Lively a herec Ryan Reynolds sú už trojnásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (2)
Herečka Blake Lively a herec Ryan Reynolds sú už trojnásobnými rodičmi. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Blake Lively (35) sa do pamäti divákov zapísala predovšetkým ako Serena zo seriálu Gossip Girl. Aktuálne sa charizmatická blondínka viac ako herectvu, venuje svojej veľkej rodine. S partnerom Ryanom Raynoldsom (46) vychováva 4 deti. To posledné sa narodilo tajne, len pred 2 mesiacmi. A teraz sa mamička na sociálnych sieťach pochválila fotkou v plavkách... Wau, na toto by mala odvahu len máloktorá žena!

Herečka Blake Lively tvorí stabilný pár s hviezdnym Ryanom Raynoldsom. Dvojica spolu vychováva 4 deti - dcérky James (8), Inez (6), Betty (3) a... To posledné ešte verejnosť nepozná. Že herečka porodila, sa fanúšikovia dovtípili z fotky, ktorú blondínka vo februári zverejnila na svojom profile. Na tej jej totiž už chýbalo tehotenské bruško.

Odvtedy uplynuli len 2 mesiace a hrdá 4-násobná mamička sa pochválila rodinnými fotkami z oddychu na pláži. A hoci iné ženy by zrejme svoje telo 2 mesiace po pôrode ešte skrývali, Blake ho pyšne vystavila na obdiv. A práve tým si získala ešte väčšie sympatie fanúšikov. Herečka totiž nemá problém odhaliť realitu a hoci na zábere nevyzerá ako modelka Victoria's Secret, toto telo nedávno priviedlo na svet 4. dieťa. Vyzerá výborne! 

Slávna herečka 2 mesiace
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram B.L.)

Viac o téme: Blake Lively
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu