Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdy tínedžerskej komédie OPÄŤ spolu: Aha, ako sa za 16 rokov ZMENILI!

Sesterstvo putovných nohavíc Zobraziť galériu (5)
Sesterstvo putovných nohavíc (Zdroj: Instagram A.F./ Warner Bros.)

LOS ANGELES - Romantická komédia o "čarovných" rifliach, Sesterstvo putovných nohavíc, sa krátko po prelome milénia tešila najmä u násťročných veľkej obľube. Hlavné postavy v nej stvárnili Blake Lively (36), America Ferrera (39), Amber Tamblyn (40) a Alexis Bledel (42). Dievčatá sa po rokoch opäť stetli... A pozrite ako ich 16 rokov zmenilo!

Príbeh o čarovných nohaviciach, ktoré si štyri kamarátky požičiavali, pozná azda každá žena. Po roku 2000 bol film veľkým hitom. Od natáčania jeho pokračovania uplynulo už 16 rokov. A herečky Blake Lively, America Ferrera, Amber Tamblyn a Alexis Bledel zostali dobrými kamarátkami dodnes.

America nedávno zažiarila vo filme o bábike Barbie. A práve pri tejto príležitosti sa konala oslava, ktorou jej úspech oslávili všetci jej blízki. A nemohli na nech chýbať ani jej "sestry" z filmu o putovných nohaviciach. „Sesterstvo prišlo včera večer celé v ružovom, aby oslávilo moje účinkovanie v Barbie. Milujem tieto ženy celým srdcom,“ napísala herečka k spoločnému videu. 

Pozrite, ako vyzerajú dnes!

 

Viac o téme: Blake LivelyAmerica FerreraAmber TamblynAlexis Bledel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu