Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SMUTNÝ POHĽAD na luxusné sídlo svetovej hviezdy: Týždeň po VEĽKOM POŽIARI... Toto z neho zostalo!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (3)
Cara Delevingne (Zdroj: Profimedia/SITA)

LOS ANGELES - Pred týždňom modelka a príležitostná herečka Cara Delevingne (31) prežívala obrovský strach. Jej luxusné sídlo v Los Angeles totiž zachvátil obrovský požiar. V tom čase sa vnútri nachádzali aj jej mačky, no našťastie sa ich podarilo zachrániť. Od tragédie uplynulo presne 10 dní... A toto z jej vily zostalo!

Cara Delevingne sa práve nachádzala v Londýne, keď sa k nej dostala správa o obrovskom požiari u nej doma. Podľa TMZ boli do jej luxusnej vily privolaní hasiči okolo 4. hodiny ráno a celkovo ich zasahovalo 94. Bezmocná modelka im aspoň prostredníctvom sociálnej siete poslala slová vďaky. „Z celého srdca ďakujem všetkým hasičom a ľuďom, ktorí akokoľvek pomohli,“ napísala. 

Od tragédie uplynulo 10 dní a letecké snímky odhaľujú skutočný rozsah škôd. Rozsiahle sídlo slávnej krásky za 7 miliónov dolárov zhorelo do tla. V čase nešťastia sa v ňom nachádzala jedna osoba a dve mačky. Všetci, našťastie, vyviazli bez väčších zranení. Pri hasení objektu sa však zranil jeden člen posádky hasičov. 

Ako požiar vznikol, zatiaľ nie je známe, no predpokladá sa, že vypukol v zadnej časti luxusnej vily. „Neexistuje žiadnen náznak podpaľačstva alebo dôvod na vyšetrovanie trestného činu,“ uviedlo policajné oddelenie v Los Angeles. Nové zábery odhaľujú, že ničivé plamene zobrali naozaj všetko, čo sa dalo. Z vily doslova zostalo iba torzo. 

SMUTNÝ POHĽAD na luxusné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu