Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ŤAŽKÝ POHĽAD na hviezdneho Ozzyho: Po dlhom čase na verejnosti… TAKTO sa na ňom podpísali zdravotné problémy!

Ozzy Osbourne sa už dlhší čas trápi pre zdravotné problémy. Zobraziť galériu (6)
Ozzy Osbourne sa už dlhší čas trápi pre zdravotné problémy. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britský hardrockový spevák Ozzy Osbourne (74) začiatkom februára oznámil, že definitívne končí s koncertným vystupovaním. Dôvodom má byť jeho podlomené zdravie. A to sa viditeľne podpísalo aj na jeho vzhľade. Po dlhom čase sa totiž objavil na verejnosti... Pozrite, ako teraz vyzerá!

Bývalý frontman skupiny Black Sabbath na sociálnych sieťach oznámil, že sa stále snaží zotaviť zo zranenia chrbtice, ktoré utrpel v roku 2019. Vtedajší pád len zhoršil predchádzajúce zranenia, ktoré utrpel pri takmer smrteľnej nehode na štvorkolke v roku 2003. 

Práve preto začiatkom februára definitívne ukončil svoje koncertné vystupovanie. „Môj hlas je v poriadku, avšak po troch operáciách, liečbe kmeňovými bunkami, nekonečných terapiách a najnovšej prelomovej liečbe kybernetikou je moje telo stále fyzicky slabé,“ uviedol Osbourne vo vyhlásení. 

A trápenie pre podlomené zdravie sa viditeľne odzrkadlilo aj na jeho vzhľade. Legenda sa po dlhej dobe objavila na verejnosti. Fotografi ho v týchto dňoch nafotili v uliciach Los Angeles po tom, čo navštívil fyzioterapeuta. A vyzeral naozaj veľmi slabo a zničene. Veď pozrite sami!

ŤAŽKÝ POHĽAD na hviezdneho
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu