Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO zúboženej legendy: Pohľad na Ozzyho Osbourna trhá srdce!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (3)
Ozzy Osbourne (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pohľad na neho doslova bolí. Britský spevák Ozzy Osbourne (74) sa v poslednom období objavuje na verejnosti minimálne. Počas minulého týždňa sa však ukázal v uliciach Los Angeles, kde mu robila spoločnosť jeho ošetrovateľka.

Známy spevák, ktorý sa preslávil ako frontman metalovej skupiny Black Sabbath, v posledných rokoch bojuje so zhoršujúcim sa zdravotným stavom. V roku 2020 totiž oznámil, že trpí Parkinsonovou chorobou.

Túto chorobu mu lekári dignostikovali už v roku 2003, avšak pred svetom to roky tajil. Žiaľ, začala sa už podpisovať aj na jeho výzore. To sa ukázalo pri jeho minulotýždňovej prechádzke, keď na neho natrafili aj bulvárny fotograf. Pohľad na legendárneho hudobníka je totiž čoraz ťažší a až sa nechce veriť, že ide o toho istého muža, ktorý bol kedysi plný sily. 

V uliciach Los Angeles mu však nerobila spoločnosť jeho manželka Sharon. Po jeho boku kráčala ošetrovateľka, ktorá dávala pozor, aby všetko prebehlo tak, ako malo. V istom momente sa ho usilovala zabaviť napríklad tak, že mu dala ovoňať odtrhnuté kvetiny. 

Ozzy Osbourne
Zobraziť galériu (3)
Ozzy Osbourne  (Zdroj: Profimedia)

V posledných rokoch bojoval Ozzy aj s inými zdravotnými problémami. V roku 2019 utrpel vážne zranenia chrbtice, ktorý si spôsobil pri páde. Z tých sa ešte stále naplno nezotavil a začiatkom februára oznámil, že definitívne končí s koncertným vystupovaním.

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu