Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny hudobník skončil na vozíku: Mŕtvica... Od pása nadol ostal paralyzovaný!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

NEW YORK - Známy rockový hudobník Jesse Malin (56), ktorý sa preslávil ako člen skupín D Generation alebo Heart Attack, prežíva veľmi náročné obdobie. Počas minulého mesiaca totiž utrpel mŕtvicu chrbtice, čo spôsobilo, že je momentálne od pása dole paralyzovaný.

Rodák z New Yorku počas svojej kariéry pôsobil hneď v dvoch miestnych kapelách, ktoré sa stali veľmi poplárne. Najskôr to bola skupina Heart Attack a neskôr D Generation. Okrem toho sa venoval aj sólovej kariére.

Momentálne sa však nachádza vo veľmi náročnej situácii. Minulý mesiac totiž utrpel mŕtvicu chrbtice, ktorá spôsobila, že je momentálne od pása nadol paralyzovaný. O svojom zdravotnom stave prehovoril pre magazín Rolling Stone.

„Bol som so svojimi bývalými kolegami v reštaurácii. Odrazu som zacítil pálivú bolesť, ktorá mi vystrelila do bokov. Spadol som na zem, nevedel som sa pohnúť. Všetci nado mnou stáli a hovorili rôzne veci a ja som tam ležal a nevedel, čo sa s mojím telom deje. Bolo to najťažších 6 týždňov môjho života. Povedali mi, že nerozumejú, prečo sa to stalo a nevedia, čo so mnou bude. Správy od doktorov teda boli náročné a mal som momenty, kedy som chcel plakať a bol som vystrašený. Stále si však hovorím, že sa z toho dokážem dostať," povedal Malin.

Hudobník sa momentálne zotavuje z viacerých procedúr a zákrokov v rehabilitačnom centre v New Yorku. Predtým strávil 2 týždne v nemocnici a očakáva sa, že by ho mali do konca mesiaca pustiť domov. Počas zotavovania však bude na vozíku.

Jesse Malin
Zobraziť galériu (3)
Jesse Malin  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jesse Malin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu