Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takú hrôzu ešte nezažili: Ľudia kvôli novému hororu utekajú z kinosál... Majú z neho nočné mory!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Sledovanie tohto filmu nie je pre každého. Vo februári sa do kín dostal americký horor The Outwaters, ktorý pred jeho vydaním nevzbudzoval veľkú pozornosť. Diváci, ktorí si ho aj napriek tomu pozreli, však podľa všetkého na to do smrti nezabudnú!

The Outwaters nepatril medzi očakávané filmy a nezaujal ani jeho hereckým obsadením. Horor, ktorý je o skupine priateľov, sa odohráva v Mohavskej púšti v Kalifornii, však v poslednej dobe vzbudil veľké ohlasy.

Zábery z filmu The Outwaters
Zobraziť galériu (3)
Zábery z filmu The Outwaters  (Zdroj: Cinedigm)

Diváci, ktorí mu totiž dali šancu, tvrdia, že nič podobné nikdy nevideli. Na sociálnej sieti Twitter sa k filmu vyjadrilo už veľké množstvo ľudí, ktorí uvádzajú, že po tom, čo si pozreli tento film, mali nočné mory alebo museli opustiť kinosálu, pretože im bolo zle.

„Odkedy som bol malé dieťa, tak som nemal kvôli žiadnemu filmu nočné mory. Až pokým som nevidel The Outwaters, " napísal jeden z divákov. „Zvuky v tom filme boli pre mňa natoľko nepríjemné, že mi z nich prišlo zle a musel som odísť zo sály a ísť sa vyvracať. Nikdy predtým sa mi to nestalo," pridal sa ďalší.

Zábery z filmu The Outwaters
Zobraziť galériu (3)
Zábery z filmu The Outwaters  (Zdroj: Cinedigm)

Aj napriek tomu, že tento film nesadol úplne všetkým a nie je pre citlivé povahy, zatiaľ si drží veľmi kladné hodnotenia. Tento film sa však v európskych kinách momentálne neobjavuje a zrejme sa tak ani nestane.

UPOZORNENIE: VIDEO nie je vhodné pre maloletých a slabšie povahy. 

Viac o téme: The Outwaters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu