Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Taká HRÔZA tu ešte nebola: Diváci pri sledovaní filmovej novinky odchádzajú z kina... Obavy o duševné zdravie!

Zábery z filmu Men Zobraziť galériu (4)
Zábery z filmu Men (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Niektorí ľudia museli odísť v polovici filmu. Väčšina zo strachu, aby na nich dielo nezanechalo dlhodobé psychické následky! Aj takto môže dopadnúť sledovanie hororu...

Hororové dielo, ktoré malo svetovú premiéru 20. mája, bolo označené ako najviac znepokojivý film, aký sa kedy dostal do britských kín. Men", ako sa toto šokujúce dielo volá, je príbeh vdovy Harper, ktorá prichádza na anglický vidiek, aby utiekla pred bolesťou zo straty manžela a našla pokoj. Na jej ceste však zistí, že prilákala pozornosť nevítaného stalkera. 

Zábery z filmu Men
Zobraziť galériu (4)
Zábery z filmu Men  (Zdroj: SITA)

Niektorí diváci, ktorí toto dielo videli, svoje pocity vyjadrili na sociálnych sieťach. Na Twitter jeden z nich napísal: „Je to jeden z najznepokojujúcejších filmov, aké som kedy videl." Ďalší sa postupne pridávali. „Napäté, desivé, dojímavé. Určite na to budem myslieť ešte dlho," povedal divák, ktorý už film videl „Vizuálne je to jeden z najdesivejších filmov. A mňa len tak niečo nevystraší. Počas druhej polovice filmu som sa cítil extrémne nepríjemne." doplnil fanúšik.

Veľkej chvály sa dočkali predstavitelia hlavných postáv. Spomínanú vdovu si zahrala írska speváčka a herečka Jessie Buckley (32), ktorú vo filme doplnil Rory Kinnear (44). Veľa divákov však film nedopozeralo do konca. Napríklad na YouTube sa objavili videá ľudí, ako vychádzajú z kina, pretože ich horor rozrušil natoľko, že ho neboli schopní dopozerať.

VIDEO: Trailer k filmu Men. 

Viac o téme: Jessie BuckleyHoror Men
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu