Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávneho herca prenasleduje neznámy muž: Chvíle plné STRACHU... Toto mu nechal pred domom!

Keanu Reeves Zobraziť galériu (8)
Keanu Reeves (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bojí sa o svoju bezpečnosť! Keanu Reeves (58) v posledných mesiacoch bojuje s dotieravým mužom, ktorý sa niekoľkokrát dostal na jeho pozemok. Hviezdny herec sa prirodzene začal báť o svoju rodinu, a tak celý prípad zveril do rúk svojim právnikom, ktorí žiadali dočasný zákaz priblíženia k Reevesovi a k jeho partnerke Alexandre Grant (48).

Keanu Reeves patrí medzi najobľúbenejších hercov súčasnosti. Okrem jeho hereckého talentu ho ľudia majú radi aj pre jeho skromnú povahu a správanie. Popularita však so sebou prináša aj mnohé úskalia, o čom sa momentálne presviedča na vlastnej koži.

Keanu Reeves
Zobraziť galériu (8)
Keanu Reeves  (Zdroj: SITA)

Jeho právnik totiž podal na súd žiadosť, aby vydal zákaz dočasného priblíženia pre 38-ročného Bryana Dixona. Ten sa v posledných mesiacoch niekoľkokrát vkradol na hercov pozemok, čo mu samozrejme naháňa strach.

Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu TMZ, sa počas novembra a januára na jeho pozemok dostal celkovo 6-krát. Raz mu dokonca zanechal na pozemku podozrivý batoh, v ktorom bola súprava na test DNA, ktorou chcel Dixon dokázať, že sú s Reevesom príbuzní.

Podľa jeho právnikov tohto muža nepozná a nikdy ho ani len nevidel. Súd nakoniec hercovej žiadosti vyhovel a vydal Dixonovi zákaz priblížiť sa k umelcovi a aj jeho partnerke. Celý prípad už navyše prešetruje aj miestna polícia.

Keanu Reeves a Alexandra Grant
Zobraziť galériu (8)
Keanu Reeves a Alexandra Grant  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Keanu Reeves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu