Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna herečka už nemusí mať strach: Narušeného STALKERA deportovali do USA… Bála sa, že ju ZABIJE!

Claire Foy má konečne dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (3)
Claire Foy má konečne dôvod na úsmev. (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

LONDÝN - Britská herečka Claire Foy (38) je slovenským divákom dobre známa zo seriálu Koruna, kde stvárnila jednu z hlavných postáv. V poslednom období však neprežívala práve najšťastnejšie obdobie. Na krku mala narušeného stalkera a dokonca sa obávala, že ju zabije. Aktuálne si však už môže vydýchnuť. Muža (49) deportovali do USA!

Herečka Claire Foy má za sebou dlhé mesiace útrap. Na krku mala totiž nebezpečného stalkera. Ten najprv jej hovorkyni poslal viac ako 1000 e-mailov, no potom zašiel ešte ďalej, opisoval, ako by ju znásilnil a že hviezdna Britka raz bude jeho ženou.

Vrcholom bolo, keď sa pred rokom v decembri objavil pred jej rodinným domom a zazvonil. Zdvihla vtedy jej len 7-ročná dcéra a v sluchadle sa vraj ozvalo: „To je Jason, som vonku.“ Toto bolo zrejme poslednou kvapkou, ktorú herečka potrebovala k tomu, aby veci začala riešiť cez príslušné úrady. 

Claire Foy
Zobraziť galériu (3)
Claire Foy  (Zdroj: SITA/AP)

A konečne si môže vydýchnuť. Po dlhých bezsenných nociach sa konečne poriadne vyspí. 49-ročný stalker Jason Penrose bol totiž oficiálne odsúdený na 22 mesiacov odňatia slobody s podmienečným odkladom na dva roky za prenasledovanie a porušenie dvoch bodov predbežného zákazu priblíženia.

Jason sa priznal, že Claire Foy prenasledoval v období medzi augustom 2021 a februárom 2022. Obvinený muž sa navyše v Spojenom kráľovstve zdržiaval nelegálne. Po vynesení rozsudku tak bude deportovaný do USA. Uplynulý rok strávil v britskej nemocnici kvôli liečbe duševného zdravia. 

Claire Foy
Zobraziť galériu (3)
Claire Foy  (Zdroj: SITA/AP/Grant Pollard)

Viac o téme: Claire Foy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu