Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Heidi Klum opäť provokuje: Výročie svadby oslávila ÚPLNE NAHÁ!

Heidi Klum s manželom Tomom Kaulitzom Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum s manželom Tomom Kaulitzom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoje výročie oslávili naozaj zaujímavo. Včerajší deň bol pre nemeckú modelku Heidi Klum (49) a jej manžela Toma Kaulitza (33) veľmi výnimočným. Dvojica totiž oslavovala štvrté výročie svojej svadby, ktoré zdokumentovala Klum aj na svojich sociálnych sieťach. A ako je to u nej zvykom, na jednom zábere sa ukázala úplne nahá!

Klum sa spoznala s gitaristom nemeckej rockovej skupiny Tokio Hotel v roku 2018. Aj napriek tomu, že medzi dvojicou je 16-ročný vekový rozdiel, si obaja sadli natoľko, že si po roku vzťahu povedali svoje áno.

Heidi Klum, Tom Kaulitz
Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum, Tom Kaulitz  (Zdroj: SITA)

Včera tento manželský pár oslavoval už štvrté výročie svadby. Zábery z ich romantického dňa svetoznáma modelka, samozrejme, zdieľala aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 10 miliónov sledovateľov.

Okrem romantického bozku a torty oslavujúcej ich výročie, si však Klum neodpustila fotku, ktorá nechala fantázii minimálny priestor. K príspevku pridala krátky popis „láska môjho života", ktorým dala jasne najavo, čo pre ňu jej aktuálny manžel znamená.

Heidi Klum opäť provokuje:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram H.K.)

Viac o téme: Heidi KlumTom Kaulitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu