Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kedysi ho MILOVALI dievčatá po celom svete: Dnes Bill (34) z Tokio Hotel vyzerá ako BARBIE!

Tokio Hotel Zobraziť galériu (2)
Tokio Hotel (Zdroj: Profimedia)

MNÍCHOV - Nemecká skupina Tokio Hotel pred 18 rokmi lámala rebríčky hudobných hitparát. Vďaka piesni Durch den Monsun sa preslávili a získali fanúšičky po celom svete. Najvýraznejšími členmi boli bez pochýb dvojčatá Bill a Tom Kaulitzovci (34). No zatiaľ čo druhý menovaný sa oženil s topmodelkou Heidi Klum (50), druhý dnes vyzerá ako Barbie!

Keď sa v roku 2005 skupina Tokio Hotel preslávila, spevák Bill Kaulitz pútal pozornosť extravagantným imidžom. Dlhé čierne vlasy, ktoré si tupíroval do veľkého hára, či zvláštna ofinka cez oko, k tomu výrazne vymaľované oči a piercing v obočí. A dievčatá po celom svete jeho vzhľad milovali.

Podobne uletene sa stajluje aj po 18 rokoch... Akurát dnes pripomína skôr ženu, ako muža. Paparazzi ho nafotili spolu so svojím bratom Tomom Kaulitzom na Oktoberfeste v Mníchove. A zatiaľ čo o Tomovi zvolil pre muža tradičnejšie oblečenie, Bill dorazil na akciu ako Barbie. 

Svoje kedysi čierne kadere má odfarbené na blond a aj jeho outfit by človek skôr očakával na žene, ako na mužovi. Oblečenú mal ružovú vestu, ružové metalické kraťasy, vyšoké čižmy v rovnakej farbe a.... V ruke držal kabelku. Nuž, je veľmi otázne, či by fanúšičky boli dnes z neho rovnako hotové ako pred rokmi. Veď posúďte sami!

Tom a Bill (vpravo) Kaulitzovci na Oktoberfeste v Mníchove.
Zobraziť galériu (2)
Tom a Bill (vpravo) Kaulitzovci na Oktoberfeste v Mníchove.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Tokio HotelBill Kaulitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu