Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ULETENÝ outfit krásnej Heidi Klum: Spredu pyžamo, zozadu... Nie je ti zima?!

Heidi Klum svojim outfitom opäť prekvapila. Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum svojim outfitom opäť prekvapila. (Zdroj: Profimedia)

PASADENA - Heidi Klum (49) patrí k najkrajším topmodelkám sveta. Hoci tento rok oslávi 50-ku, stále vyzerá perfektne a pýši sa dokonalým telom. A hoci si blondínka čas od času pri výbere svojich outfitov poriadne uletí, super by vyzerala aj vo vreci. Najnovšie sa do ulíc Pasadeny vybrala v niečom, čo pôsobilo ako pyžamo. Teda aspoň spredu. Keď sa otočila... Ehm, nie je ti zima?!

Už celých 10 rokov je nemecká supermodelka Heidi Klum porotkyňou v šou American's Got Talent. Aj v týchto dňoch tvorcovia hľadajú nové talenty a paparazzi blondínku zachytili, ako si to mieri na natáčanie. A ako pri nej už býva zvykom, opäť pútala pozornosť. 

Galéria: Heidi Klum

Veď nie je to tak dávno, čo sa na odovzdávaní cien Fashion Trust Awards objavila s akvarkom so zlatou rybkou v ruke... Tentokrát to pôsobilo, že sa namiesto natáčania, chystá do postele. Na sebe mala totiž svetlomodré pyžamo - klasický kúsok, ktorý obľubovali ešte naši starí rodičia. 

No stačilo, aby sa otočila chrbtom a nudný over size kúsok zrazu nabral úplne iný rozmer. Celá zadná časť jej košele totiž chýbala a blondínka všetkým ukazovala svoj úplne holý chrbát. Navyše top odhalil aj to, že porotkyňa prišla bez podprsenky. 

ULETENÝ outfit krásnej Heidi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

ULETENÝ outfit krásnej Heidi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu