Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzný doplnok Heidi Klum: Krásne šaty a k tomu... AKVARKO so zlatou RYBKOU!

Heidi Klum na odovzdávaní cien šokovala zaujímavým doplnkom. Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum na odovzdávaní cien šokovala zaujímavým doplnkom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V utorok večer sa v Goya Studios v Los Angeles historicky prvýkrát odovzdávali ceny Fashion Trust Awards 2023. Veľkolepú udalosť si nenechalo ujsť obrovské množstvo hviezdnych mien. Medzi nimi aj krásna Heidi Klum (49), ktorá je v spoločnosti vždy stredom pozornosti. Tentokrát zaujala svojim netradičným doplnom. V ruke zvierala akvarko so zlatou rybkou!

Nezisková organizácia Fashion US Trust bola založená v novembri minulého roka a zameriava sa na objavovanie najtalentovanejších mladých dizajnérov v kategóriách konfekcie, šperkov, absolventov, udržateľnosti a inkluzivity. A v utorok večer sa v Goya Studios v Los Angeles konalo už aj prvé odovzdávanie cien. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z podujatia The Fashion Trust

Prvý galavečer si nenechala ujsť napríklad Kate Beckinsale, Alessandra Ambriossio či Olivia Wilde. No rozhodne najviac pozornosti na seba strhávala hviezdna modelka Heidi Klum. Blondínka je známa tým, že svojim zovňajškom rada púta pozornosť... A svojej povesti nezostala nič dlžná ani na Fashion Trust US Awards. 

Na galavečer dorazila oblečena v asymetricky strihaných metalických šatách. No tie neboli tým kúskom, ktorý lákal pohľady prítomných hostí. Tým bol malý doplnok, ktorý držala v rukách. Tam sa jej totiž hompáľalo sklenené akvárium a v ňom si "plávala" zlatá rybka. Našťastie nešlo o skutočné živé zviera... V tom prípade by už modelka zrejme mala na krku ochrancov zvierat. 

Heidi Klum
Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum  (Zdroj: SITA)

Heidi Klum
Zobraziť galériu (4)
Heidi Klum  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Heidi KlumFashion Trust U.S. Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu