Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nový vzťah Brad Pitta vyzerá naozaj VÁŽNE: Urobil veľký krok... Z tohto Angelinu porazí!

Brad Pitt a Ines de Ramon Zobraziť galériu (9)
Brad Pitt a Ines de Ramon (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že to spolu myslia naozaj vážne. Americký herec Brad Pitt (59) a jeho súčasná partnerka Ines de Ramon (29) sú vo vzťahu zatiaľ len niekoľko mesiacov, avšak podľa zdroja z ich okolia to vyzerá tak, že dvojica si je naozaj blízka a oscarový herec už svoju priateľku predstavil aj svojím deťom!

Aj napriek tomu, že sa po rozchode s Angelinou Jolie objavilo po boku Pitta viacero žien, ani s jednou to nebolo tak vážne, ako s jeho súčasnou známosťou Ines de Ramon. Hviezdny herec je pre ňu momentálne veľkou oporou, keďže aktuálne finalizuje svoj rozvod s iným hviezdnym hercom Paulom Wesleym.

Práve téma rozvodov bola tým, čo túto dvojicu najviac spojilo. Pitt totiž ešte stále bojuje so svojou bývalou manželkou o rozdelenie majetku a aj o starostlivosť o ich spoločné deti. Riešenie ich problémov tak počas posledných troch mesiacov ešte viac prehĺbilo ich vzťah.

Ten vyzerá momentálne veľmi vážne. Podľa informácii zdroja, ktorý k ním má blízko, už dokonca známy umelec predstavil de Ramon niektorým svojím deťom, ktoré má zo svojho predchádzajúceho manželstva. „Obaja sa veľmi podporujú a je to medzi nimi vážne. Ines už dokonca spoznala aj niektoré jeho deti. Veľmi sa zblížili vďaka ťažkým časom, ktoré obaja prežívajú," povedal zdroj pre Daily Mail.

Dvojica sa začala spoločne objavovať na konci novembra minulého roka. Podľa informácii magazínu People však spolu začali randiť už pár mesiacov predtým. De Ramon oficiálne požiadala o rozvod počas minulého týždňa.

Nový vzťah Brad Pitta
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Brad PittInes de Ramon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu