Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brad Pitt na ďalšom rande so sexi kráskou: Je ňou očarený a... Toto sú ich plány!

Brad Pitt Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci má Brad Pitt už 60-tku na krku a Hollywood má viacero mladších sexidolov, na šarme mu to vôbec neuberá. A treba dodať, že krásne ženy o neho majú stále veľký záujem. Najnovšie si spoločnosť a pozornosť slávneho herca užíva kráska menom Ines de Ramon (32), s ktorou ho opäť načapali aj pred pár dňami.

Meno krásnej tmavovlásky, ktorá sa živí ako majiteľka klenotníctva, sa v súvislosti s Bradom Pittom spomína už dlhšie. Bulvárnym fotografom sa dvojicu podarilo nafotiť začiatkom novembra na koncerte speváka Bona. 

Brad Pitt a Ines de Ramon
Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt a Ines de Ramon  (Zdroj: profimedia.sk)

Nuž, a vyzerá to tak, že ich románik stále pokračuje. V médiách sa najnovšie objavili fotky z víkendu, počas ktorého spoločne oslavovali Bradove narodeniny. 

Ako informoval portál Us Weekly, herec je do krásky ozaj zamilovaný. „Oficiálne síce netvoria pár. Ale trávia spolu veľa času a užívajú si spoločnosť toho druhého,” uviedol zdroj z ich okolia. „Brad sa nenazdával, že nájde niekoho tak výnimočného, ale stali sa z nich naozaj veľmi blízki priatelia,” dodal.  

Magazín People v súvislosti so zaľúbencami uviedol, že plánujú spoločne stráviť aj blížiaci sa Silvester a príchod Nového roka. 

Brad Pitt nie je jediným umelcom, ktorý krásku očaril. V minulosti bola tri roky vydatá za herca Paula Wesleyho, známeho zo seriálu Upírske denníky. 

Ines de Ramon
Zobraziť galériu (3)
Ines de Ramon  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Brad PittInes de Ramon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu