Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta šokuje: Uff, je vystrihaná na ježka!

Angelina Jolie s dcérou Shiloh. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie s dcérou Shiloh. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dcéra slávnych rodičov Angeliny Jolie (47) a Brada Pitta (59) - Shiloh Jolie-Pitt (16) zapĺňala stránky novín takmer odmalička. Fanúšikov zaujala hlavne svojím tak trochu chlapčenským štýlom a túžbou byť chlapcom. V posledných dňoch sa ukázala s poriadne zmeneným imidžom, čo samozrejme neušlo ani verejnosti.

Aj napriek tomu, že majú Jolie a Pitt až 6 detí, o Shiloh sa toho počas ich spoločného manželstva napísalo najviac. Fanúšikov zaujala hlavne svojím netradičným štýlom, ktorým sa podobala na svojich starších bratov.

Shiloh Nouvel Jolie Pitt
Zobraziť galériu (9)
Shiloh Nouvel Jolie Pitt  (Zdroj: profimedia.sk)

Jej rodičia dokonca priznali, že bolo obdobie, že od nich chcela, aby ju volali John. Keď mala 4 roky, tak ich požiadala, aby jej ostrihali vlasy. Tento chlapčenský štýl však v poslednej dobe vymenila, nechala si narásť vlasy a vyzeralo to tak, že jej detskému výzoru dala definitívne zbohom.

Shiloh spolu so svojou mamou Angelinou
Zobraziť galériu (9)
Shiloh spolu so svojou mamou Angelinou  (Zdroj: Profimedia)

To sa však zmenilo v posledných dňoch. Shiloh sa totiž na verejnosti opäť objavila s nakrátko ostrihanými vlasmi. Pri tom, ako išla kúpiť maškrty pre svojich domácich miláčikov, ju zachytili všadeprítomné fotoaparáty. Nech sa však dcéra dnes už bývalých manželov rozhodne pre ktorýkoľvek štýl, už na prvý pohľad je jasné, že krásu zdedila hlavne po svojej mame.

Shiloh Jolie-Pitt
Zobraziť galériu (9)
Shiloh Jolie-Pitt  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Shiloh Jolie-Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu