Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Polícia vydala zatykač na TV hviezdu: Z dôvodu, pre ktorý ho hľadajú, vám bude zle!

Connor Smith Zobraziť galériu (3)
Connor Smith (Zdroj: pixabay.com)

LAKE COUNTY - Lieta v poriadnych problémoch! Na hviezdu reality show Are You the One? - Connora Smitha (32) bol vydaný zatykač za to, že posielal svoje nahé fotky a videá neplnoletému dievčaťu a následne sa s ňou chcel stretnúť za účelom sexuálneho pomeru. Daná školáčka však bola policajtka v prestrojení a keď Smith dorazil na miesto stretnutia, detektívi sa ho pokúsili zatknúť, čo sa im však nepodarilo.

Na Smithovu hlavu vydal šerif Lake County zatykač po tom, čo niekoľko týždňov komunikoval s policajtkou, ktorá bola v utajení. Problémová hviezda známej reality show Are You the One? si však myslel, že si píše s 15-ročným dievčaťom.

Connor Smith
Zobraziť galériu (3)
Connor Smith  (Zdroj: MTV)

Podľa tlačovej správy, ktorú zverejnila polícia štátu Illinois, jej Smith počas ich komunikácie posielal svoje nahé fotky a videá a nakoniec sa chcel s dievčaťom aj stretnúť. Z komunikácie vyplýva, že ho inicioval s úmyslom mať s maloletou sexuálny pomer.

9. februára k stretnutiu skutočne došlo. Na jeho veľké prekvapenie ho však nečakalo žiadne dievča, ale niekoľko detektívov, ktorí sa ho pokúsili zatknúť. Smith však z miesta ušiel a už týždeň je na úteku. 

Connor Smith
Zobraziť galériu (3)
Connor Smith  (Zdroj: MTV)

Polícia mala informácie, ktoré naznačovali, že sa chcel vzdať, ale dodnes tak neurobil. Pre Smitha to však nie je prvýkrát, čo má so zákonom podobné problémy. V roku 2021 bol zatknutý pre podozrenie zo znásilnenia 16-ročného dievčaťa.

Viac o téme: Connor Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu