Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

OBROVSKÉ PROBLÉMY Rickyho Martina: Obvinený z INCESTU! Hrozí mu až 50 rokov basy

Ricky Martin Zobraziť galériu (11)
Ricky Martin (Zdroj: SITA/AP)

DORADO - Portorický spevák Ricky Martin (50) momentálne neprežíva najlepšie obdobie. Vrásky na čele mu robia hlavne pribúdajúce obvinenia a súdne ťahanice. Nie je to tak dávno, čo sme vás na topkách informovali o tom, že sa hudobník dopustil domáceho násilia na neznámej osobe. Médiá momentálne zaplavujú správy o tom, že napadnutým mal byť jeho synovec!

Začiatkom tohto mesiaca sme vás informovali o zákaze priblíženia, ktorý portorický súd udelil spevákovi Rickymu Martinovi. Ten sa mal dopustiť domáceho násilia na neznámej osobe. Jeho právni zástupcovia tieto tvrdenia odmietali.

Teraz však prišlo nečakané rozuzlenie. Spevákov brat Eric totiž pre španielský denník Marca potvrdil identitu osoby, ktorá speváka ženie pred súd. Tým je synovec hudobníka, s ktorým mal mať 7-mesačný romantický vzťah!

Jeho meno je Dennis Yadiel Sanchez (21), ktorý svojho slávneho strýka obvinil z fyzických a psychických útokov. Advokát Rickyho Martina - Marty Singer však všetky tieto tvrdenia pre magazín Today poprel.

Ricky Martin
Zobraziť galériu (11)
Ricky Martin  (Zdroj: SITA)

„Nanešťastie, osoba, ktorá môjho klienta obvinila, bojuje s veľkými mentálnymi problémami. Ricky Martin samozrejme nikdy nebol, ani nebude, súčasťou akéhokoľvek sexuálneho alebo romantického vzťahu so svojím synovcnom," povedal právny zásupca.

„Tieto tvrdenia sú nie len vymyslené, ale aj nechutné. Všetci dúfame, že táto osoba dostane potrebnú pomoc, ktorú tak veľmi potrebuje. Ale hlavne, dívame sa dopredu a veríme, že tento prípad bude zamietnutý hneď, ako sa sudca pozrie na všetky fakty," dodal Singer.

Ricky Martin, Jwan Yosef
Zobraziť galériu (11)
Ricky Martin, Jwan Yosef  (Zdroj: SITA/AP)

Polícia už pred časom povedala, že nemôže podať bližšie informácie o osbe, ktorá toto obvinenie podala. Ak by súd uznal Rickyho Martina vinným, vo väzení by si mohol odsedieť až 50 rokov.

Viac o téme: Ricky Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu