Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obvinený Baldwin si opäť zavaril: Nevhodné narážky o synovi... Fanúšikovia ho zvozili pod čiernu zem!

Americký herec Alec Baldwin. Zobraziť galériu (6)
Americký herec Alec Baldwin. (Zdroj: twitter.com/Fox News Pakistan)

LOS ANGELES - Svojím príspevkom naštval mnohých! Americký herec Alec Baldwin (64) sa po prvýkrát od obvinenia z neúmyselného zabitia pripomenul na svojich sociálnych sieťach. Jeho pokus o nevinný žart však nevyšiel celkom podľa predstáv. K fotke syna a manželky totiž pridal popis, ktorý má sexuálny význam.

Počas minulého týždňa sa v médiách objavila šokujúca správa o tom, že Baldwinovi z neúmyselného zabitia kameramanky Halyny Hutchins (†42) hrozí väzenie. V zbrani, ktorá bola použitá pri natáčaní, boli totiž namiesto slepých nábojov ostré.

Počas včerajšieho dňa sa herčec prvýkrát od obvinenia prihlásil o slovo na svojich sociálnych sieťach. Ak si však chcel získať priazeň svojich fanúšikov, tak sa mu to rozhodne nepodarilo. Komentujúci pod jeho príspevkom ho totiž poriadne skritizovali.

Kameňom úrazu bol popis pri fotke, ktorú zverejnil na svojom profile na Instagrame. K snímke svojej manželky a malého syna totiž pridal popis, ktorý sa používa hlavne medzi dospelými a má sexuálny význam. „Nechaj ma, aby som ti pohladil chrbát. Potom dostanem zemiakové čipsy" napísal Baldwin v príspevku. Držiteľovi Zlatého glóbusu však fanúšikovia okamžite vysvetlil, že jeho slová boli nevhodné.

„Som sám, ktorý si myslí, že ten popis je nevhodný? Fotka je milá, ale tie slová ju robia veľmi divnou," napísal jeden z nich. „Tento vtip sa používa medzi dospelými a nie pri matke a synovi. Niekto mu to prosím vysvetlite," pridal sa ďalší. „Sexualizácia detí je divná vždy, ale keď to človek spraví pri vlastnom synovi..." doplnil ich komentujúci.

Viacerí narážali aj na spomínané obvinenia, ktorým umelec čelí. „Radšej prekonzultuj so svojím tímom všetko, čo pridávaš na sociálne siete. Toto ti veľmi nepomôže," napísal fanúšik. „Predstavte si, že vás obvinia z neúmyselného zabitia a prvý príspevok, ktorý následne zverejníte, je fotka vašej manželky a syna, ktorú okomentujete sexuálnou narážkou," skritizoval ho ďalší komentujúci.

Viac o téme: Alec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu