Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdny spevák zamilovaný až po uši: Už nič netají... Od svojej sexi frajerky sa nevedel odlepiť!

Lewis Capaldi Zobraziť galériu (2)
Lewis Capaldi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Všetkým špekuláciám je koniec! Škótsky spevák Lewis Capaldi (28) sa podľa viacerých informácii už dlhšiu dobu stretáva s herečkou a modelkou Ellie MacDowall (23). Dvojica sa už podľa všetkého prestala skrývať. Na párty, ktorá sa konala po odovzdávaní cien BRIT Awards, totiž dali všetkým najavo, že tvoria pár. Vraj sa od seba dokonca nevedeli odtrhnúť.

V novembri minulého roka sme vás na Topkách informovali o tom, že hviezdny spevák Lewis Capaldi má veľký dôvod na radosť. Po jeho boku sa vtedy začala objavovať herečka, modelka a tanečníčka Ellie MacDowall.

Momentálne je však všetkým dohadom koniec. Dvojica sa totiž spoločne objavila na odovzdávaní cien BRIT Awards, ktoré sa konalo v londýnskej O2 aréne a potom sa presunuli na afterparty, kde to podľa očitého svedka medzi dvojicou poriadne iskrilo.

„Je to oficiálne, Lewis je zamilovaný a nemôže byť šťastnejší. Väčšinou sa snažili neupozorňovať na seba, avšak na afterparty sa jej neustále dotýkal. Bolo veľmi milé vidieť ho takto šťastného. Elly ho takisto zbožňuje. Spoločne sedeli na gauči a bozkávali sa, akoby sa nič nedialo. Potom šiel Lewis na parket a poriadne si to tam užil. Ellie na neho len pozerala a usmievala sa. Tvoria úžasný pár," povedal v rozhovore pre The Sun dobre informovaný zdroj. Magazín zverejnil aj fotky, na ktorých je vidieť, že dvojica sa na verejnosti spoločne oddávala vášnivým chvíľkam. 

Viac o téme: Lewis Capaldi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu