Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zakopú konečne vojnovú sekeru? Karol III. chce, aby bol Harry opäť súčasťou rodiny... Chystá sa urobiť veľké gesto!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA/AP/Jonathan Brady)

LONDÝN - Spojí ich rodinu korunovácia kráľa? Vzťahy medzi princom Harrym (38) a zvyškom jeho rodiny sú v posledných mesiacoch na bode mrazu. Hlavným dôvodom je Harryho odchod do USA, ktorý pikantne opísal v knihy Spare. Táto situácia však môže mať nečakané rozuzlenie, keďže ho podľa zdroja z kráľovskej rodiny chce jeho otec pozvať na svoju korunováciu.

Britská kráľovská rodina prežíva krušné mesiace. V septembri zomrela najdlhšie slúžiaca panovníčka Alžbeta II. a v posledných týždňoch jej viacero úderov zasadili Harry a jeho manželka Meghan. Ich spoločný dokument Harry & Meghan a memoáre princa ostro kritizovali to, ako sa k nim Harryho rodina zachovala.

Zakopú konečne vojnovú sekeru?
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Podľa informácii sa ich slová najviac dotkli jeho brata Williama a jeho otca Karola III. Posledné správy však hovoria o tom, že súčasnému kráľovi Spojeného kráľovstva predsa len záleží na tom, aby sa vojnová sekera zakopala.

Zdroj z okolia Karola III. dokonca povedal, že by si veľmi prial, aby sa Harry zúčastnil jeho korunovácie. „Pre Charlesa je to veľká udalosť. Bude chcieť, aby sa korunovácie zúčastnil aj Harry. Navyše by bol veľmi rád, keby bol opäť súčasťou rodiny. Ak sa im totiž tento konflikt nepodarí vyriešiť, bude to navždy spojené s jeho vládnutím. Vždy mal povesť odmeraného rodiča a bolo by zlé, keby to pokračovalo,” povedal pre magazín People.

Zakopú konečne vojnovú sekeru?
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu