Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny športovec po rozchode: IDE NA DRAČKU... Aha, vrhli sa neho dôchodkyne!

Tom Brady Zobraziť galériu (9)
Tom Brady (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Včera večer sa konala slávnostná premiéra filmu s názvom 80 for Brady, kde bol jednoznačne najviac obletovaným mužom športovec Tom Brady (45). Ten sa v spoločnosti ukázal vôbec prvýkrát od prekvapivého vyhlásenia, že sa so svojou krásnou manželkou Gisele Bündchen (42) rozvádzajú.

Gisele Bündchen a Tom Brady učinili v októbri minulého roka zásadné rozhodnutie, ktoré zarmutilo mnohých ich priaznivcov. Jeden z najkrajších párov šoubiznisu totiž priznal, źe dohady o problémoch v ich vzťahu sú pravidvé a budú sa rozvádzať.

Mnohí s očakávaním sledujú, ktorá žena nahradí slávnu modelku po boku úspešného športovca. Niet pochýb, že o záujem nežného pohlavia Brady nemá núdzu. A hotové sú z neho očividne ženy všetkých vekových kategórií. 

V utorok sa totiž konala premiéra komédie 80 for Brady, kde herečky Jane Fonda, Rita Moreno, Sally Field a Lily Tomlin stvárňujú partiu dôchodkýň, ktoré sú jeho veľkými fanúšičkami a podniknú dobrodúžnu cestu na Super Bowl, aby svojho miláčika videli priamo v akcii. 

VIDEO: Trailer k filmu 80 for Brady. 

Partia herečiek si na premiére s Bradym aj zapózovala. Nebol však jediným mužom, ktorý pútal pozornosť. Priam neprehliadnuteľný bol Billy Porter, ktorý mal na hlave čudesný doplnok. 

Tom Brady v obkľúčení slávnych herečiek.
Zobraziť galériu (9)
Tom Brady v obkľúčení slávnych herečiek.  (Zdroj: SITA)

Billy Porter
Zobraziť galériu (9)
Billy Porter  (Zdroj: SITA)

Pár hodín po tom, ako Brady rozdával na premiére úsmevy, oznámil svetu smutnú správu. A to, že sa rozhodol ukončiť svoju hviezdnu kariéru. Sedemnásobný víťaz Super Bowlu s tímami New England a Tampa by mal naďalej pracovať ako televízny analytik pre stanicu Fox Sports.

Slávny športovec po rozchode:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom Brady80 for Brady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu