Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna modelka po ťažkom ROZVODE: Zmenená na NEPOZNANIE... Červené vlasy a obočie z 90. rokov!

Gisele Bündchen a Tom Bardy sa v októbri rozviedli po 13 rokoch manželstva. Zobraziť galériu (5)
Gisele Bündchen a Tom Bardy sa v októbri rozviedli po 13 rokoch manželstva. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna topmodelka Gisele Bündchen (42) sa po ťažkom rozvode s hviezdou NFL Tomom Bradym (45) vrátila do pracovného kolotoča. Najprv nafotila kampaň pre Louis Vuitton a teraz hviezdi z obálky časopisu Vougue Italia. Krásnu blondínku by ste však na nej ani nespoznali. Má červené vlasy a obočie ako z 90. rokov!

Gisele Bündchen a hviezda NFL Tom Brady boli manželmi celých 13 rokov a majú spolu dve deti: 13-ročného Benjamina a 10-roičnú Vivian. Dvojica pôsobila vždy harmonickým dojmom. O to väčším prekvapením bolo, keď sa začalo špekulovať o kríze v ich vzťahu. Tá vyvrcholila minulý rok v októbri, kedy modelka požiadala o rozvod. 

V tom čase si Gisele dala od práce pauzu a pred objetívy fotoaparátov sa vrátila až po novom roku. Najprv si strihla kampaň pre Louis Vuitton... A teraz žiari z obálky nového čísla talianského magazínu Vogue. Ide už o 142. titulku tohto úspešného magazínu, ktorú modelka počas svojej 10-ročnej kariéry nafotila. No tentokrát by ju na fotke spoznal len málokto. 

Krásna supermodelka je totiž na nej úplne zmenená. Svoje blond vlasy má prefarbené na červeno, slnkom pobozkanú pleť natretú na bielo, červený rúž na perách, dymové líčenie a... Super-uzučké obočie, ktoré bolo hitom v 90. rokoch. V červených šatách a s touto vizážou pôsobila ako taká upírka. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu