Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Modelka sa na pláži zapotila: Prsia na úteku a... Och, veď jej vidno INTÍMNE PARTIE!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (10)
Gisele Bündchen (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Aj paparazzom muselo byť horúco! Gisele Bündchen (42) patrí medzi najslávnejšie mená modelingu. Popri úspešnej kariére si stihla založiť tiež rodinu a je pyšnou matkou. Dokonalé manželstvo so športovcom Tomom Bradym (45) jej síce stroskotalo, ale čo sa týka kariéry, ešte rozhodne nepatrí do starého železa.

Nešlo ju prehliadnúť! Gisele Bündchen je prirodzene krásna žena, z ktorej sexepíl priam srší na všetky strany. Naživo sa o tom pred pár dňami mohli prevedčiť aj bulvárni fotografi, ktorí na slávnu modelku natrafili v Miami Beach, kde si plnila pracovné povinnosti. 

Gisele mala na sebe výrazný fialový komplet s hlbokým výstrihom a kapucňou. Ako prezrádzajú paparazzi zábery, príliš jej nesedel a kráska si ho musela neustále naprávať. Každú chvíľku hrozilo, že jej z výstrihu vypadne prsník a potrápila sa aj s posúvaním spodnej časti modelu. V oblasti intímnych partií tých par cm látky zakrylo ozaj len to najnutnejšie. 

Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (10)
Gisele Bündchen  (Zdroj: profimedia.sk)

Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (10)
Gisele Bündchen  (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci v médiách bola Gisele Bündchen už spájaná s rôznymi mužmi, žiadneho oficiálneho partnera momentálne po svojom boku nemá. Prvé správy o tom, že manželstvo s hráčom amerického futbalu - Tomom Bradym prechádza krízou sa objavili v septembri 2022. Dvojica, ktorá spolu vychováva tri ratolesti, potom v októbri potvrdila, že sa budú rozvádzať. 

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu