Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna supermodelka ukázala svoje dvojča: Wau, krásu majú v rodine!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA)

MIAMI - Brazílska modelka Gisele Bündchen (42) je známa po celom svete ako jedna z najkrajších žien sveta a okrem toho sa preslávila aj manželstvom s hráčom amerického futbalu Tomom Bradym (45). Málokto však o nej vie, že má dvojičku - sestru Patriciu, ktorá sa na verejnosti po boku Gisele príliš často neukazuje. Teraz však urobili výnimku!

Gisele Bündchen si v posledných mesiacoch prechádzala náročným obdobím. Jej meno sa totiž skloňovalo hlavne v súvislosti s rozvodom s Tomom Bradym, s ktorým jej skrachovalo 13-ročné manželstvo.

Tom Brady, Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (9)
Tom Brady, Gisele Bündchen  (Zdroj: SITA)

Momentálne sa už však venuje sama sebe a opäť sa objavuje aj na spoločenských akciách. Pred pár dňami sa zúčastnila galavečera, ktorý organizovala nadácia Luz Alliance Fund. Účasť Bündchen nebola ani zďaleka náhodná, keďže ju v roku 2020 založila práve ona.

Na začiatku mala slúžiť ako humanitárna pomoc pre brazílske rodiny v časoch pandémie. Neskôr však začala podporovať aj iné oblasti, ako je napríklad podpora a ochrana životného prostredia. Na slávnostnom večere jej však robila trocha nečakane doprovod jej sestra Patricia.

Málokto vôbec vie, že Gisele má dvojča. Na verejnosti sa totiž bok po boku objavujú naozaj výnimočne. Tento moment bol preto pre viacerých poriadnym prekvapením. A treba povedať, že krásu má slávna modelka v rodine.

Gisele Bündchen, Patricia Bündchen
Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen, Patricia Bündchen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu