Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najprv prsia na úteku a odhalené intímne partie a teraz… Slávna modelka UKÁZALA VŠETKO!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (2)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA)

FLORIDA - Hoci má Gisele Bündchen (42) dva roky po štyridsiatke a dalo by sa predpokladať, že roky top modelingu má za sebou, na nedostatok práce sa stále nemôže sťažovať. Paparazzi ju v týchto dňoch nafotili v Miami Beach, kde práve fotila. Najprv mala v odvážnom body prsia na úteku a odhalené intímne partie a potom... V odvážnom overale ukázala úplne všetko!

Brazílčanka Gisele Bündchen patrí medzi najslávnejšie mená modelingu. No popri úspešnej kariére si stihla založiť aj rodinu a dnes je mamou troch detí. Napriek tomu sa naďalej aktívne venuje aj svojej práci. Paparazzi ju v týchto dňoch zachytili pri odvážnom fotení v Hollywoode. 

Najprv pózovala vo fialovom komplete s hlbokým výstrihom a kapucňou, ktorý jej príliš nesedel. Po celý čas si ho musela naprávať a kontrolovať, aby jej nevypadol prsník, či nevykuklo niečo zo spodnej časti modelu. No počas výroby vystriedala hneď niekoľko outfitov. 

A jedným z nich boli aj poriadne odvážne šaty. Hoci na prvý pohľad vyzerali ako úplne obyčajný módny kúsok, ktorý doplnila výrazným opaskom, stačilo viac slnka a odrazu bolo vidieť všetko. Spod tmavého odevu totiž kompletne presvitali jej tmavé nohavičky, aj úplne nahé prsia. 

Najprv prsia na úteku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu