Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prekvapivé FOTO slávnej dvojice: Po škandalóznom rozchode... Opäť v objatí!

Vzťahy medzi dvojicou boli poriadne napäté. Zobraziť galériu (6)
Vzťahy medzi dvojicou boli poriadne napäté. (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Postupne sa to zlepšuje! Rozchod hercov - Olivie Wilde (38) a Jasona Sudeikisa (47) možno smelo zaradiť k tým škandalóznejším. Dvojnásobní rodičia sa totiž začiatkom roka 2020 namiesto svadby prekvapivo rozišli. Herečka sa vrhla do náručia speváka Harryho Stylesa (28) a jej bývalý partner niesol tento románik veľmi zle. Aktuálne to ale vyzerá tak, že napätie nimi je už minulosťou.

Olivia Wilde a Jason Sudeikis tvorili svojho času jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Dvojica má spolu 8-ročného syna Otisa a o dva roky mladšiu dcérku Daisy. Práve starostlivosť o nich bola predmetom vojny medzi bývalými partnermi. Nie je totiž tajomstvom, že Jason bol z romániku svojej niekdajšej lásky priam zrútený. 

Keď herečka v apríli 2022 stála na pódiu v rámci podujatia CinemaCon, obdržala list, v ktorom boli právne dokumenty týkajúce sa opatrovníctva detí. Ako vtedy poznamenala, nie je prekvapená, že sa tak stalo a dodala, že Jason tak učinili, aby ju zahanbil a priviedol do rozpakov. 

V novembri 2022 vyšlo najavo, že Olivia Wilde a Harry Styles sa rozišli. A vyzerá to tak, že koniec tohto romániku sa podpísal aj pod to, že sa jej vzťah s Jasonom dostáva do lepších koľají. 

Paparazzom sa totiž v uplynulých dňoch podarilo nafotiť dvojicu počas rozhovoru, v závere ktorého sa objali. Niet pochýb, že mnohých fanúšikov by potešilo, keby si k sebe opäť našli cestu. Či sa tak stane, je veľmi otázne. Je však dobré vedieť, že bývalí partneri sa usilujú spolu dobre vychádzať. Napokon, pre ich dve deti je to určite veľmi dôležité. 

Olivia Wilde a Jason Sudeikis
Zobraziť galériu (6)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Olivia WildeJason Sudeikis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu