Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávneho herca načapali s o 21 rokov mladšou sexicou: Nevedel sa od nej odlepiť!

Jason Sudeikis Zobraziť galériu (2)
Jason Sudeikis (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Žeby sa nám v šoubiznise zrodil ďalší nový párik? Nuž, vyzerá to tak. Bulvárnym fotografom sa totiž vo štvrtok večer podarilo nafotiť herca Jasona Sudeikisa (48) pri nežnostiach s 27-ročnou kráskou menom Elsie Hewitt.

Tento týždeň sme vás na topkách informovali o tom, že herec Will Poulter, ktorého si mnohí spájajú s počinom My sme Millerovci, má po svojom boku priam výstavnú kočku. Riadna sexica sa najnovšie motá aj okolo jeho kolegu Jasona Sudeikisa, s ktorým si v spomínanom počine spolu zahrali. 

Ide o bývalú Playboy modelku, ktorá má na konte aj určité herecké skúsenosti - Elsie Hewitt. Paparazzom sa ich pred nočným klubom podarilo nafotiť pri tom, ako sa objímajú a správajú sa k sebe pomerne dôverne. FOTO nájdete TU!

Hercov hovorca na otázku, ký je medzi dvojicou vzťah, nereagoval. Podľa medializovaných informácií sú si blízki od leta 2023. 

Elsie Hewitt
Zobraziť galériu (2)
Elsie Hewitt  (Zdroj: profimedia.sk)

Jason nie je jediným známym mužom, s ktorými je sexica spájaná. V minulosti randila napríklad s hercom Ryanom Philiipom a ich rozchod bol poriadne dramatický. Dokonca ho obvinila z užívania drog a fyzického násilia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu