Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny pretekár má doma SEXI KOSŤ: Plavky za pár drobných, ale… Ona v nich vyzerá LUXUSNE!

Kelly Piquet má božské krivky. Zobraziť galériu (2)
Kelly Piquet má božské krivky. (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Aktuálne patrí 25-ročný Belgičan Max Verstappen k najznámejším pretekárom Formule 1 na svete. No tak ako slaví úspechy na okruhoch, ich žne aj v súkromí. Už viac ako 2 roky totiž tvorí pár so sexi modelkou Kelly Piquet (34). A tá by vyzerala dokonalo naozaj v čomkoľvek. Najnovšie ju fotografi vyfotili v plavkách za pár drobných... A na nej vyzerali naozaj luxusne!

Hoci je Max Verstappen od svojej priateľky mladší o celých 9 rokov, pri pohľade na dvojicu by to tipoval len málokto. Modelka Kelly Piquet totiž na 34 rokov rozhodne nevyzerá. A už vôbec nevyzerá na mamičku 3-ročného dieťaťa. Dcérku Penelope porodila v roku 2019 inému pretekárovi F1, Daniilovi Kvajtovi.

Na jej krivkách však stopy po pôrode absolútne nebádať. Predviedla to aj najnovšie na pláži v Miami. Tam navyše dokázala, že by vyzerala dokonalo, ako sa hovorí, aj vo vreci. Na sebe mala totiž "háčkované" plavky od značky PrettyLittleThing za "smiešnych" 19 dolárov, no ona v nich vyzerala naozaj luxusne.

Určite si však svojim "lacným kúskom" získala sympatie mnohých ľudí. Väčšina verejne známych osobností si totiž potrpí na dizajnérske kúsky od najslávnejších módnych domov. 

Slávny pretekár má doma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Max VerstappenKelly Piquet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu